Kids&Us Castellbisbal

Tornen les Summer Fun Weeks de Kids&Us!

Publicat 31/05/2020 per Andrea Vaquerizo, Directora de Kids&Us Castellbisbal

Sabem que les vacances d'estiu encara són més divertides amb les Summer Fun Weeks de Kids&Us, per això estem preparant mil aventures al·lucinants per submergir nens i nenes en un món d'estímuls 100% en anglès.

Amb l'arribada de l'estiu també arriben les Summer Fun Weeks de Kids&Us Castellbisbal. Estem preparant temàtiques genials: viatjarem a Austràlia; mirarem les estrelles per buscar extraterrestres; farem de directors de la nostra pròpia pel·lícula; ens enfrontarem a tota mena de bestioles; i serem els reis de les noves tecnologies. Tot plegat amb les activitats més originals per continuar aprenent anglès mentre ens divertim.

Les Summer Fun Weeks són setmanes temàtiques per a nens i nenes de 3 a 10 anys. Es fan al mateix centre Kids&Us Castellbisbal i estan plenes d'activitats que tenen l'anglès com a llengua vehicular per afavorir un entorn d'immersió lingüística en el qual aprendre anglès sigui encara més divertit. Es formen grups per edats, de màxim 4-5 nens per monitor, i el resultat és un estiu inoblidable.

Prendrem totes les mesures necessàries per oferir-te unes activitats segures, divertides i 100% en anglès.

Cliqueu en les diferents opcions per obtenir tota la informació: 

Carta informativa – Summer Fun Weeks Kids&Us Castellbisbal

Pla de contingència - COVID-19

Infografies - COVID-19

Demaneu la plaça online a través d’aquest formulari  i ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar si la teniu reservada. O bé poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic castellbisbal@castellbisbal.cat o truqueu-nos/envieu-nos whatsapp al 654 051 735. 

Compartiu-ho >