Kids&Us Castellbisbal

Santa Claus ens visita a l'escola!

Publicat 30/11/2019 per Andrea Vaquerizo, Directora de Kids&Us Castellbisbal

El 20 de desembre de 18:30 a 20:30 h tindrem la gran sort de rebre la visita del Pare Noel a la nostra escola. Ho ho hoooo!


Esteu convidats a venir a entregar-li la carta. També tindrem una bústia dels Reis Mags d'Orient, berenar i pinta-cares...! És obert a tothom, tant per alumnes com per no alumnes.


Però això no és tot! El dia 7 de gener farem dos sortejos de xecs de 100€ per comprar productes de Natural Gifts (contes, jocs de cartes, llibres interactius, talking pen...).


Un dels sortejos es farà entre tots els alumnes del curs 2019-20 i l'altra sorteig es farà pels "no alumnes" entre 0 i 7 anys (nascuts entre 2012 i 2019) que ens vinguin a veure des del 2 de desembre fins al 3 de gener. 


Els alumnes del nostre centre que portin amics i/o familiars, entre 0 i 7 anys, que participin al sorteig deixant les seves dades, tindran més possibilitats de guanyar el sorteig exclusiu per a alumnes, ja que per cada contacte que ens aportin tindran una butlleta addicional de participació al sorteig. 


*Només per a alumnes del curs 2019-20: Si el 7 de gener guanyes el sorteig i ja has comprat productes de Natural Gifts per aquest Nadal al nostre centre, podràs triar entre comprar-ne més o que et tornem els diners de la compra que has fet. Recorda: el premi són 100€! Pels germans petits d'alumnes que encara no estan inscrits a l'escola, penseu a donar-nos les seves dades (nom i data de naixement), perquè els puguem incloure al sorteig de "no alumnes".*


La propera setmana, les mestres entregaran als nostres alumnes la Letter to Santa, quan vinguin a classe. Recordeu demanar a Direcció una carta extra pels germanets petits no inscrits. Els "no alumnes" la podran recollir des del proper dilluns, 2 de desembre.


Teniu cap pregunta? No dubteu a contactar-nos per resoldre-la!


Una forta abraçada i... Merry Christmas from Kids&Us!

Compartiu-ho >