Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Castellbisbal

Quan l’anglès és el millor regal de Nadal.

Publicat 27/11/2017 per Kids&Us Castellbisbal

Kids&Us presenta Natural Gifts, el seu catàleg renovat, ple d’idees adaptades a cada edat, perquè els nens continuïn en contacte amb l’anglès més enllà de l’aula. 

Trobareu una gran varietat de regals per als nens i nenes, de manera que tota la família pugui compartir el procés d’aprenentatge del nou idioma durant aquestes festes. 

El catàleg permet triar entre una extensa gamma de llibres i jocs de taula en anglès.

Els productes són per a nens a partir d'un any, estan dividits per franges d’edat i pensats per a cada moment evolutiu del nen o nena.

El producte estrella de Kids&Us és el Talking Pen, llapis digital que és l’aliat perfecte de les col·leccions de llibres, jocs i contes de Kids&Us. El Talking Pen reprodueix els textos i contingut addicional dels productes, de manera que assoleixen una nova dimensió i faciliten als pares que no dominen l’anglès, poder compartir amb els seus fills la lectura i els  jocs.

La lectura és un repte apassionant i tots els productes de Kids&Us adapten el seu contingut a la maduresa i nivell d’anglès dels nens. Per aquest motiu trobaràs productes dirigits a nens i nenes de totes les edats.

Trobaràs tots aquests productes en el teu centre Kids&Us i a la Online Shop.

També pots fer una ullada al nostre catàleg online de Natural Gifts aquí.

Compartiu-ho >