Kids&Us Castellbisbal

Betty’s Week, el nou llibre de la col·lecció Betty the Black Sheep

Publicat 24/09/2020 per Andrea Vaquerizo, Directora de Kids&Us Castellbisbal

A Kids&Us considerem que la lectura és una eina meravellosa per millorar el vocabulari i la comprensió de l’anglès. Amb aquest objectiu llancem un nou llibre de la col·lecció Betty the Black Sheep, recomanat per nens i nenes de 2 a 4 anys. Amb el nou Betty’s Week, l’ovella Betty li explicarà a la seva amiga Catty totes les activitats extraescolars que fa durant la setmana. D’aquesta manera, els nens i nenes coneixeran, d’una forma lúdica i espontània, vocabulari relacionat amb els dies de la setmana i amb les activitats extraescolars que fan els personatges.


Llibre compatible amb el Talking Pen


Com els altres títols de la col·lecció, el llibre de Betty’s Week també funciona amb el Talking Pen. Permet escoltar la història, completar les activitats extres que conté el llibre i descobrir sons amagats.


Aconsegueix-lo amb el diari ARA!


A partir del dissabte 26 d’octubre i per un temps limitat, podràs adquirir el nou llibre amb la compra del diari ARA. Podràs escollir també entre els llibres de la mateixa col·lecció Betty’s Family i Betty Numbers. A més, des del mateix dia i també durant un període de temps limitat, els contes també estaran disponibles a la botiga en línia del diari per a tots els seus subscriptors.


També el trobareu disponible, com sempre, a la Online Shop de Kids&Us i al nostre centre.


Descobreix la nova història de la Betty Sheep! (https://www.kidsandus.es/ca/online-shop/)

Compartiu-ho >