Kids&Us Castellbisbal

S'acosta el World Book Day. No et perdis els descomptes en llibres!

Publicat 11/04/2018 per Kids&Us Castellibisbal

A Kids&Us ens afegim a la celebració d’un dia tan màgic i meravellós com Sant Jordi, i ho volem fer desvetllant-vos alguns dels secrets dels personatges que protagonitzen les històries dels nostres llibres. Per exemple:

Sabíeu que la Nori Nosy és només el primer personatge de la col·lecció Many Monsters? Estigueu atents perquè molt aviat hi haurà més llibres protagonitzats per altres petits monstres, tots ells entranyables i amb unes habilitats monstruosament especials.

Betty Sheep és l’adorable ovelleta negra que descobreix el món a mesura que creix juntament amb la seva inseparable amiga Catty. Sabíeu que la Betty té quatre germanes i un germà, però tots són blancs?

Després de protagonitzar en solitari un bon grapat de llibres, en la seva última aventura la Gina Ginger està acompanyada d’en Charlie Chives, un veí nou amb una mascota molt acolorida i especial.

Els Superkids, Holly i Billy, van més enllà dels seus llibres amb els seus increïbles superpoders. Sabíeu que són els protagonistes d’una sèrie d’animació exclusiva per als alumnes de Kids&Us?

I per als més grans? La col·lecció Readers convertirà els lectors en els protagonistes d’històries fabuloses. Lectures plenes d’aventures i diversió.

Si vols conèixer els personatges dels nostres llibres, et pots acostar al nostre centre Kids&Us (Av. de Sant Vicenç, 16 local 4 08755 Castellbisbal). T'assesorem sense compromís.

Compartiu-ho >