Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Castellbisbal

Aquest Summer Readers, descobreix la nova aventura de Frankie Fickle

Publicat 02/06/2019 per Andrea Vaquerizo, Directora de Kids&Us Castellbisbal

Les diferents col·leccions de llibres de Kids&Us no paren de créixer i, de fet, per a aquest Summer Readeres, un nou membre irromp en la família Many Monsters.

Estem d’enhorabona! La col·lecció Many Monsters, per a nens i nenes de 3 a 5 anys, creix amb el seu tercer llibre. Després de la Nori Nosy y en Wesley Wimp, arriba en Frankie Fickle!

En Frankie és un petit monstre molt glamurós que es dedica a crear pentinats d’última tendència a la seva perruqueria, però que de vegades s’imagina fent altres professions, com astronauta, bomber o estrella del rock.

Els lectors aprendran vocabulari relacionat amb les diferents professions, així com els objectes necessaris per a cadascuna.

Com en els altres llibres de la col·lecció Many Monsters, el llibre de Frankie Fickle inclou sorpreses com stickers i una lupa per buscar objectes amagats. A més, el llibre està imprès amb tinta sonora perquè es pugui escoltar amb el Talking Pen.

 Gaudeix de l’estiu amb Frankie Fickle! El podràs trobar al teu centre o a la botiga online de Kids&Us.

Compartiu-ho >