Kids&Us Castellbisbal

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Andrea Vaquerizo

  Andrea Vaquerizo

  DIRECTORA I SÒCIA FRANQUICIADA. La meva passió des de petita sempre ha sigut l’anglès! Durant els estudis de primària i secundària, vaig tenir la gran oportunitat de viatjar durant diversos estius consecutius a Anglaterra, Irlanda i Estats Units. Quan va arribar el moment de triar els estudis universitaris, no ho vaig dubtar gens: volia estudiar Traducció i Interpretació d’anglès i francès, per seguir perfeccionant-los i per seguir viatjant. A primer vaig fer un Erasmus a Nancy (França), a segon vaig fer intercanvi a Portland-Oregon (Estats Units) i a quart vaig fer un semestre a Guildford (Anglaterra). Mentre estudiava, vaig realitzar classes particulars d’anglès a nens petits, em vaig treure el títol de monitora de lleure i vaig ser monitora a l’Esplai l’Agrupa de Molins de Rei. Un cop acabats els meus estudis, vaig treballar d’administrativa a diverses empreses de moda, també a ESADE (al departament d’Executive Education), i finalment a Privalia, on durant 6 anys com a secretària personal dels dos socis fundadors de l’empresa, em vaig contagiar de la seva gran empenta i esperit emprenedor i em van agafar ganes de tenir una petita empresa (gràcies Lucas i J!). La maternitat va ser el detonant que em va fer replantejar-me definitivament la meva vida laboral i amb el suport del meu marit, em vaig posar en contacte amb la Central de Kids&Us. Durant la primera entrevista a Manresa, com a candidata a franquiciada, em vaig enamorar absolutament del mètode, dels materials, de l’equip de Central...vaja, de tot plegat!, així que des d’aquell moment vaig tenir molt clar que volia obrir un centre Kids&Us i empoderar el meu propi fill i el màxim de nens i nenes possible, dins del meu abast. Encara no formes part de la nostra gran família? Vine a veure’ns!

 • Assumpta Torres

  Assumpta Torres

  COORDINADORA ACADÈMICA I TEACHER DE KIDS. La meva relació amb el món de l'educació va començar fa bastants anys, quan vaig començar a treballar com a monitora de lleure. Allà vaig descobrir que em volia dedicar a l'educació i uns anys després em graduava com a mestra d'educació infantil. Sempre m'ha agradat molt viatjar i el mes d'abril de 2018 vaig tornar de Galway (Irlanda) on vaig estar vivint i treballant d'au-pair durant un any i mig. Sempre havia donat molta importància al coneixement de la llengua anglesa, però malauradament no havia tingut masses oportunitats per aprendre-la bé. Així doncs aquesta experiència em va portar a conèixer i millorar increïblement el meu nivell. El 21-22 és el meu tercer curs a Kids&Us i actualment sóc coordinadora acadèmica i "teacher" de Sam.

 • Jaime Santos

  Jaime Santos

  SOCI FRANQUICIAT. Vaig estudiar “batxillerat industrial” a Colòmbia, amb l’especialització en climatització. He treballat per diverses empreses, a banda i banda de l’Atlàntic, i actualment tinc el meu propi negoci, com a instal·lador (aire condicionat, calefacció...). També sóc el “manetes” de la nostra acadèmia: arreglo portes, persiana, penjadors, pintura, llums, faig el manteniment de l’aire condicionat...etc. Vaig ser jo qui va proposar a l’Andrea de contactar la Central de Kids&Us. Feia anys que li insistia quan es va decidir a fer-ho! Ja fa molts anys, vaig instal·lar l’aire condicionat d’un dels primers centres Kids&Us a Barcelona: Kids&Us Les Corts. Després, vaig fer instal·lacions a centres Kids&Us d’Hospitalet de Llobregat, Olesa de Montserrat i Sant Feliu de Llobregat. Va ser així, com vaig començar a conèixer Kids&Us i em vaig adonar que estava creixent com l’escuma! Van ser els franquiciats de Sant Feliu de Llobregat qui ens van animar a unir-nos a l’aventura, i ens van ajudar molt (moltes gràcies companys!), donant-nos consells, i col·laborant amb el primer conte que vam fer a la Biblioteca de Castellbisbal al juny de 2015, dies abans de finalitzar les obres d’adequació del primer local, d’obrir finalment el nostre primer centre i contractar les nostres primeres “teachers”, per arrencar el curs 2015-16. I..aquí seguim!

 • Irene Martínez

  Irene Martínez

  TEACHER DE BABIES I KIDS. Cursos Mousy, Linda, Emma, Oliver. (Estem preparant el seu perfil ;-)).

 • Andrea Sánchez

  Andrea Sánchez

  TEACHER DE KIDS. Cursos Sam, Emma, Oliver, Ben&Brenda. (Estem preparant el seu perfil ;-)).

 • Laura Valls

  Laura Valls

  TEACHER DE KIDS. Cursos Oliver, Marcia, Pam&Paul, Ben&Brenda. Les lletres i el món de les humanitats m’han apassionat des que era ben petita i per això vaig decidir estudiar Història. A més, l’aprenentatge d’idiomes ha estat sempre present en la meva vida i he practicat l’anglès en moltes acadèmies a més de realitzar una estada a Irlanda quan tenia 17 anys i un Erasmus a Itàlia. Des que vaig acabar els meus estudis, he treballat realitzant tallers escolars sobre arqueologia i història. La divulgació i l’ensenyament en els infants em sembla una tasca molt enriquidora i fascinant. És per aquest motiu que aquest any m’he afegit a l’aventura i repte que suposa el món de Kids&Us.

 • Maria Vázquez

  Maria Vázquez

  TEACHER DE KIDS. Cursos Emma, Oliver, Marcia, Pam&Paul. (Estem preparant el seu perfil ;-))

 • Sharon Portugal

  Sharon Portugal

  TEACHER DE TWEENS. Cursos Animal Planet 1, Animal Planet 2 i Fairy Tales 1. Tinc la carrera de Formació del professorat en Educació Primària. M’agrada fer de guia en el procés d’aprenentatge que realitzen els alumnes i sobretot en l’aprenentatge de la llengua anglesa, en la qual estic especialitzada. Les llengües sempre m’han atret des de ben petita, però sobretot l’anglès, ja que el meu pare em va parlar en aquesta llengua durant molts anys. És el cinquè curs que treballo a Kids&Us i al llarg d’aquests anys he sigut professora dels cursos Oliver, Marcia, Pam&Paul, Ben&Brenda, Animal Planet 1, Animal Planet 2 i Fairy Tales 1.

 • Olalla Nofre

  Olalla Nofre

  TEACHER DE KIDS I TWEENS. Cursos Pam&Paul, Animal Planet 1, Animal Planet 2 i Fairy Tales 1. (Estem preparant el seu perfil ;-))

Compartiu-ho >