Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Castellbisbal

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Sharon Portugal

  Sharon Portugal

  TEACHER DE KIDS I TWEENS. Tinc 25 anys i visc a Castellbisbal. Tinc la carrera de Formació del professorat en Educació Primària. M’agrada fer de guia en el procés d’aprenentatge que realitzen els alumnes i sobretot en l’aprenentatge de la llengua anglesa, en la qual estic especialitzada. Les llengües sempre m’han atret des de ben petita, però sobretot l’anglès, ja que el meu pare em va parlar en aquesta llengua durant molts anys. És el tercer any que treballo a Kids&Us i he sigut professora d'"Oliver”, “Marcia”, "Pam&Paul" i "Ben&Brenda".

 • Yeli Murillo

  Yeli Murillo

  COORDINADORA ACADÈMICA I TEACHER DE BABIES I KIDS. Hola! Tinc 31 anys i visc a Barcelona. El meu primer contacte amb l'anglès va ser de petita, quan la meva germana gran l’estudiava i m'anava ensenyant allò que aprenia, parlant amb mi en anglès, i a mi, simplement m’encantava! Amb el temps vaig descobrir que m'agradava tant, que vaig decidir que aquest seria el meu propòsit educatiu, així que vaig estudiar educació infantil bilingüe. La meva primera experiència treballant amb nens va ser durant la universitat, quan un amic que ja treballava com a professor en una escola d'anglès, em va explicar que hi havia vacants per a nous/noves "teachers". Sense dubtar-ho, em vaig postular i “click”!, vaig començar a treballar en allò que tant somiava. Des d'aquell moment vaig confirmar que realment havia triat el camí correcte per a mi: l'ensenyament. Actualment, sóc la Coordinadora Acadèmica a Kids & Us Castellbisbal i hi imparteixo classes del curs "Linda", però en cursos anteriors, he impartit classes de "Mousy", "Sam" i "Emma" i n’estic molt orgullosa!

 • Assumpta Torres

  Assumpta Torres

  TEACHER DE BABIES I KIDS. Hola! Tinc 25 anys i la meva relació amb el món de l'educació va començar fa bastants anys, quan vaig començar a treballar com a monitora de lleure. Allà vaig descobrir que em volia dedicar a l'educació i uns anys després em graduava com a mestra d'educació infantil. Sempre m'ha agradat molt viatjar i el mes d'abril de 2018 vaig tornar de Galway (Irlanda) on vaig estar vivint i treballant d'au-pair durant un any i mig. Sempre havia donat molta importància al coneixement de la llengua anglesa, però malauradament no havia tingut masses oportunitats per aprendre-la bé. Així doncs aquesta experiència em va portar a conèixer i millorar increïblement el meu nivell. Avui en dia treballo com a "teacher" dels cursos "Mousy", "Linda", "Sam" i "Emma". :)

 • Sònia Chica

  Sònia Chica

  TEACHER DE KIDS. Tinc 22 anys i visc a Esparreguera. He estudiat Educació Primària en anglès amb menció en llengua estrangera (anglès) a la Universitat Autònoma de Barcelona. Mentre estudiava, se’m va presentar l’oportunitat de fer les pràctiques durant un mes i mig a una escola de la ciutat de Londres i viure durant aquest temps amb una família. Va ser una experiència molt enriquidora en tots els sentits. Però tot no va pas acabar aquí; més tard vaig voler viure l’experiència d’un Erasmus i em van donar la gran oportunitat d’anar-me’n durant cinc mesos i mig a Noruega. Un gran país, meravellosos paisatges i excursions a fer, una rica naturalesa i grans amistats de per vida. La millor experiència de la meva vida! És per aquesta raó que actualment l’anglès forma part de la meva vida social i professional. Actualment, sóc mestra dels cursos “Emma”, “Oliver” i “Ben&Brenda”.

 • Natàlia Espada

  Natàlia Espada

  TEACHER DE KIDS. Aquest curs 2019-2020 estic exercint de professora a l’escola Kids&Us de Castellbisbal. Els cursos que imparteixo són "Sam", "Emma", "Oliver" i "Marcia". M’agraden molt els reptes i els infants. És per això que, de cada curs que tinc, intento treure el millor de cada nen. Estic estudiant Primary Education (Educació primària en anglès) a la universitat i cada dia aprenc més per seguir i millorar el mètode Kids&Us. M’agrada molt l’esport i l’energia. Transmetre energia i alegria durant les classes és una de les meves aptituds. M’adapto fàcilment a qualsevol situació, sóc molt flexible, i és això el que em fa pensar en què cada nen és especial i únic.

 • Maria Rosa

  Maria Rosa

  TEACHER DE KIDS. Tinc 26 anys i actualment visc a Les Fonts, Sant Quirze, amb el meu marit, però he viscut gran part de la meva vida al poble, a Castellbisbal. He cursat el grau d'Educació Primària i un màster d’educació i noves tecnologies. Als 12 anys vaig marxar a viure als Estats Units on vaig aprendre l’anglès i em vaig enamorar d’aquest idioma. El meu primer contacte en l'àmbit laboral va estar relacionat amb l’anglès, fent classes particulars i extraescolars al poble. Vull motivar els alumnes a sentir aquesta mateixa passió per la llengua anglesa. Aquest és el segon any no consecutiu que treballo a Kids&Us i sóc professora de “Marcia” i “Pam&Paul”. Durant el curs 2015-16, vaig impartir classes d'"Oliver", també a Castellbisbal.

 • Andrea Vaquerizo

  Andrea Vaquerizo

  DIRECTORA I SÒCIA FRANQUICIADA. Tinc 36 anys. La meva passió des de petita sempre ha sigut l’anglès! Durant els estudis de primària i secundària, vaig tenir la gran oportunitat (gràcies mama i papa!) de viatjar durant diversos estius consecutius a Anglaterra, Irlanda i Estats Units. Quan va arribar el moment de triar els estudis universitaris, no ho vaig dubtar gens: volia estudiar Traducció i Interpretació d’anglès i francès, per seguir perfeccionant-los i per seguir viatjant. A primer vaig fer un Erasmus a Nancy (França), a segon vaig fer intercanvi a Portland-Oregon (Estats Units) i a quart vaig fer un semestre a Guildford (Anglaterra). Mentre estudiava, vaig realitzar classes particulars d’anglès a nens petits, em vaig treure el títol de monitora de lleure i vaig ser monitora a l’Esplai l’Agrupa de Molins de Rei. Un cop acabats els meus estudis, vaig treballar d’administrativa a diverses empreses de moda, també a ESADE (al departament d’Executive Education), i finalment a Privalia, on durant 6 anys com a secretària personal dels dos socis fundadors de l’empresa, em vaig contagiar de la seva gran empenta i esperit emprenedor i em van agafar ganes de tenir una petita empresa (gràcies Lucas i J!). La maternitat va ser el detonant que em va fer replantejar-me definitivament la meva vida laboral i amb el suport del meu marit, em vaig posar en contacte amb la Central de Kids&Us. Durant la primera entrevista a Manresa, com a candidata a franquiciada, em vaig enamorar absolutament del mètode, dels materials, de l’equip de Central...vaja, de tot plegat!, així que des d’aquell moment vaig tenir molt clar que volia obrir un centre Kids&Us i empoderar el meu propi fill i el màxim de nens i nenes possible, dins del meu abast. Encara no formes part de la nostra gran família? Vine a veure’ns!

 • Jaime Santos

  Jaime Santos

  SOCI FRANQUICIAT Tinc 46 anys. Vaig estudiar “batxillerat industrial” a Colòmbia, amb l’especialització en climatització; he treballat per diverses empreses, a banda i banda de l’Atlàntic, i actualment tinc el meu propi negoci, com a instal·lador (aire condicionat, calefacció...). També sóc el “manetes” de la nostra acadèmia: arreglo portes, persiana, penjadors, pintura, llums, faig el manteniment de l’aire condicionat...etc. Vaig ser jo qui va proposar a l’Andrea de contactar la Central de Kids&Us. Feia anys que li insistia quan es va decidir a fer-ho! Fa més de 10 anys, vaig instal·lar l’aire condicionat d’un dels primers centres Kids&Us a Barcelona: Kids&Us Les Corts. Després, vaig fer instal·lacions a centres Kids&Us d’Hospitalet de Llobregat, Olesa de Montserrat i Sant Feliu de Llobregat. Va ser així, com vaig començar a conèixer aquest negoci i em vaig adonar que estava creixent com l’escuma! Van ser els franquiciats de Sant Feliu de Llobregat, la Begoña i el Phil, qui ens van animar a unir-nos a l’aventura, i ens van ajudar molt (moltes gràcies companys!), donant-nos consells, i col·laborant amb el primer conte que vam fer a la Biblioteca de Castellbisbal al juny de 2015, dies abans de finalitzar les obres d’adequació del local i d’obrir finalment el nostre centre, i contractar les nostres primeres “teachers” (la Maria, l’Eli i la Natalie), per arrencar el curs 2015-16. I 5 anys després..aquí seguim!

Compartiu-ho >