Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Castellbisbal

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Yeli Murillo

  Yeli Murillo

  COORDINADORA ACADÈMICA I TEACHER DE BABIES I KIDS. Hola! Em dic Yelitza Murillo, tinc 30 anys i visc a Barcelona. Vaig estudiar Educació Infantil bilingüe. La meva primera experiència treballant amb nens va ser fa 6 anys durant els meus estudis universitaris. Un amic, que era professor en una escola d’anglès, em va dir que tenien vacants per a nous “teachers”… Sense dubtar-ho m’hi vaig presentar i va ser un èxit! Vaig començar a treballar en allò que tant desitjava. Des d’aquell moment vaig saber que havia triat el camí correcte, l’ensenyament. Actualment, sóc la Coordinadora Acadèmica aquí a Kids&Us Castellbisbal i he impartit els cursos “Mousy”, “Linda”, “Sam” i “Emma”, i n’estic molt orgullosa! Estic familiaritzada amb la llengua anglesa des de petita, ja que la meva germana em parlava en anglès i me’n va anar ensenyant poc a poc. Després el vaig començar a estudiar i ho trobava molt fàcil. M’encanten els animals, un bon llibre, la música, la platja i també haig de confessar que m’encanten les llaminadures i la xocolata.

 • Natalia Ramage

  Natalia Ramage

  TEACHER DE BABIES I KIDS. Tinc 25 anys i visc a Cerdanyola del Vallès. Em considero una persona apassionada per l’anglès i pel món dels infants. El meu interès per l’idioma va començar quan era petita, però quan realment el vaig aprendre i perfeccionar va ser a la meva estada a Londres, treballant d’"au-pair". Aquest és el quart any que estic treballant a Kids&Us i he sigut professora de "Mousy", "Linda", "Sam", "Emma", "Oliver", "Marcia" i "Pam&Paul". També he impartit l'extraescolar de teatre, "Kids&Theatre". Aquest mètode congenia molt amb la meva manera d’entendre i aprendre l’idioma. El que més aprecio de la meva feina és el dinamisme del dia a dia, el bon ambient i l’equip de treball que em rodeja, però sobretot, el fet d’aprendre dels alumnes a cada classe que realitzo. Crec que el millor de treballar amb infants és que mai es deixa d’aprendre d’ells.

 • Alejandra Benito

  Alejandra Benito

  TEACHER DE KIDS. Tinc 24 anys i visc a Castellbisbal. Em considero una persona divertida i treballadora, amant de la natura, de la fotografia i dels viatges que em permeten conèixer diferents cultures. Actualment estic acabant 4rt de logopèdia, ja que des de ben jove he sabut que volia dedicar-me al món de l'educació. La meva experiència en aquest món va començar com a monitora de l'Esplai Gatzara. Durant aquells anys, vaig estudiar un CFGS d'educació infantil. Mentre estudiava, se'm va presentar l'oportunitat de marxar a viure als Estats Units a treballar d'“au-pair”, així que un cop acabats els meus estudis no m'ho vaig pensar! L'anglès, no només m'ha permès millorar en el món acadèmic, sinó que també m'ha obert les portes a seguir fent allò que més m'agrada: ensenyar i conèixer món! Aquest és el meu segon any com a professora de Kids&Us, i he fet classes d'”Emma”, ”Oliver” i "Marcia", tot i que he treballat com a monitora de les Funweeks de Kids&Us des de 2015.

 • Sharon Portugal

  Sharon Portugal

  TEACHER DE KIDS. Tinc 24 anys i visc a Castellbisbal. Tinc la carrera de Formació del professorat en Educació Primària. M’agrada fer de guia en el procés d’aprenentatge que realitzen els alumnes i sobretot en l’aprenentatge de la llengua anglesa, en la qual estic especialitzada. Les llengües sempre m’han atret des de ben petita, però sobretot l’anglès, ja que el meu pare em va parlar en aquesta llengua durant molts anys. És el segon any que treballo a Kids&Us i he sigut professora d'"Oliver”, “Marcia”, "Pam&Paul" i "Ben&Brenda".

 • Gerard Oliver

  Gerard Oliver

  TEACHER DE KIDS. Hello! Em dic Gerard Oliver i tinc 23 anys. He estudiat Administració i Direcció d'Empreses en anglès a la Universitat Autònoma de Barcelona. La meva passió per la llengua anglesa va començar quan era un nen. Durant 5 anys, vaig tenir l'oportunitat de marxar cada estiu a Irlanda a practicar l'idioma i un cop a la Universitat vaig fer l'Erasmus a Holanda, on tothom parlava anglès perfectament i vaig viure experiències inoblidables. La meva passió per l'ensenyament va despertar més tard quan, poc a poc vaig anar involucrant-me més amb cursos i casals en anglès per nens i nenes de totes les edats. Sóc un gran fanàtic de tota classe d'esport, especialment d'aquells que impliquin risc i adrenalina! Actualment, sóc professor dels cursos “Emma” i “Oliver” a Castellbisbal, on he tingut l'oportunitat de no només seguir ensenyant i gaudint amb nens i nenes meravellosos, sinó també de treballar amb un equip fantàstic i exemplar.

Compartiu-ho >