Kids&Us Castellbisbal

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Sharon Portugal

  Sharon Portugal

  TEACHER DE KIDS I TWEENS. Tinc 26 anys i visc a Castellbisbal. Tinc la carrera de Formació del professorat en Educació Primària. M’agrada fer de guia en el procés d’aprenentatge que realitzen els alumnes i sobretot en l’aprenentatge de la llengua anglesa, en la qual estic especialitzada. Les llengües sempre m’han atret des de ben petita, però sobretot l’anglès, ja que el meu pare em va parlar en aquesta llengua durant molts anys. És el tercer any que treballo a Kids&Us i he sigut professora d'"Oliver”, “Marcia”, "Pam&Paul", "Ben&Brenda" i "Animal Planet 1 y 2"

 • Sònia Chica

  Sònia Chica

  TEACHER DE KIDS. Tinc 23 anys i visc a Esparreguera. He estudiat Educació Primària en anglès amb menció en llengua estrangera (anglès) a la Universitat Autònoma de Barcelona. Mentre estudiava, se’m va presentar l’oportunitat de fer les pràctiques durant un mes i mig a una escola de la ciutat de Londres i viure durant aquest temps amb una família. Va ser una experiència molt enriquidora en tots els sentits. Però tot no va pas acabar aquí; més tard vaig voler viure l’experiència d’un Erasmus i em van donar la gran oportunitat d’anar-me’n durant cinc mesos i mig a Noruega. Un gran país, meravellosos paisatges i excursions a fer, una rica naturalesa i grans amistats de per vida. La millor experiència de la meva vida! És per aquesta raó que actualment l’anglès forma part de la meva vida social i professional. Actualment, sóc mestra dels cursos “Emma”, “Oliver”, "Marcia", “Ben&Brenda” i "Animal Planet 1"

 • Yeli Murillo

  Yeli Murillo

  COORDINADORA ACADÈMICA I TEACHER DE KIDS. Hola! Tinc 32 anys i visc a Barcelona. El meu contacte amb l'anglès va ser de petita, quan la meva germana gran l’estudiava i m'anava ensenyant allò que aprenia, parlant amb mi en anglès, i a mi això, simplement m’encantava! Amb el temps vaig descobrir que m'agradava tant, que vaig decidir que aquest seria el meu propòsit educatiu, així que vaig estudiar educació infantil bilingüe. La meva primera experiència treballant amb nens va ser durant la universitat, quan un amic que ja treballava com a professor en una escola d'anglès, em va explicar que hi havia vacants per a nous/noves "teachers". Sense dubtar-ho, em vaig postular i “click”!, vaig començar a treballar en allò que tant somiava. Des d'aquell moment vaig confirmar que realment havia triat el camí correcte per a mi: l'ensenyament. Actualment, sóc la Coordinadora Acadèmica a Kids & Us Castellbisbal i hi imparteixo classes del curs "Sam", però en cursos anteriors, he impartit classes de "Mousy", Linda, "Sam" i "Emma". Aquest és el meu quart any en el Kids i n’estic molt orgullosa!

 • Natàlia Espada

  Natàlia Espada

  TEACHER DE KIDS. Aquest curs 2020-2021 estic exercint de professora a l’escola Kids&Us de Castellbisbal. Els cursos que imparteixo són "Oliver" i "Marcia". M’agraden molt els reptes i els infants. És per això que, de cada curs que tinc, intento treure el millor de cada nen. Estic estudiant Primary Education (Educació primària en anglès) a la universitat i cada dia aprenc més per seguir i millorar el mètode Kids&Us. M’agrada molt l’esport i l’energia. Transmetre energia i alegria durant les classes és una de les meves aptituds. M’adapto fàcilment a qualsevol situació, sóc molt flexible, i és això el que em fa pensar en què cada nen és especial i únic.

 • Anna Piñol

  Anna Piñol

  TEACHER KIDS. Hola, tinc 22 anys i sóc de Castellbisbal. Soc teacher d'alguns grups de "Pam & Paul" i "Ben & Brenda". L’anglès ha estat sempre present ja que he crescut en un entorn on aquesta llengua forma part de la nostra vida familiar. Per motius laborals i familiars he tingut oportunitat de viure i viatjar pels Estats Units en diferents moments de la meva vida, durant etapes de tres a sis mesos. D’aquesta manera el meu coneixement de la llengua es fonamenta en la comprensió i l’expressió natural, element essencial en la metodologia del Kids & Us. Pel que fa a l’educació i al tracte amb infants, he estat involucrada en el món del lleure infantil des de abans dels divuit anys com a monitora en nombrosos casals i colònies d’estiu i he treballat com a monitora de menjador. També tinc experiència com a professora de piano, llenguatge musical i classes de reforç. Actualment estic cursant els estudis superiors de música, faig classes de piano a nens i joves a nivell particular i soc teacher de l’acadèmica d’anglès Kids & Us.

 • Kristina Reznik

  Kristina Reznik

  TEACHER DE KIDS.Em dic Kristina, tinc 24 anys i sóc d'Ucraïna. Visc a Castellbisbal des de fa 2 anys. Sóc professora d'educació preescolar i vaig estudiar durant 5 anys a la Universitat del meu país. M'agrada aprendre nous idiomes i passar temps amb els nens. Fa alguns anys vaig tenir la oportunitat de viure a Alemanya. Vaig viure allà durant un any i vaig cuidar a tres nens d'una família alemanya. Amb gran plaer vaig començar a treballar a l'acadèmia "Kids and us" perquè és el que realment m'agrada fer i on puc contribuir amb léducació dels nens.

 • José Vicente Lucas

  José Vicente Lucas

  TEACHER DE BABIES I KIDS. Hola, tinc 26 anys i soc de Castellbisbal. Soc teacher dels nivells Linda, Emma y Oliver. Vaig créixer en un entorn en què l'anglès no estava present en absolut, i anaven passant els anys, però el meu nivell d'anglès no millorava, ja que em semblava avorrit i una obligació. Tot va canviar quan, després de graduar-me en criminologia a la Universitat de Barcelona, vaig decidir començar a viatjar. Vaig estar un temps de voluntari en orfenats del Nepal i de l’Índia, on hi vaig aprendre molt d'anglès, ja que era l'única manera de comunicar-me. Quan vaig tornar, vaig sentir la necessitat de seguir aprenent anglès, així que vaig decidir marxar als Estats Units (a Califòrnia) com a "au pair", on vaig cuidar els nens d'una família. L'experiència va ser tan bona que m'hi vaig quedar 3 anys i em vaig graduar en Early Childhood Education (educació infantil). Vaig estar treballant en una escola i fent classes particulars al mateix temps, durant els 3 anys. Em vaig adonar de que, si jo vaig poder aprendre anglès, va ser perquè n'estava gaudint, i això encara és més important quan es tracta dels infants.

 • Andrea Vaquerizo

  Andrea Vaquerizo

  DIRECTORA I SÒCIA FRANQUICIADA. Tinc 36 anys. La meva passió des de petita sempre ha sigut l’anglès! Durant els estudis de primària i secundària, vaig tenir la gran oportunitat (gràcies mama i papa!) de viatjar durant diversos estius consecutius a Anglaterra, Irlanda i Estats Units. Quan va arribar el moment de triar els estudis universitaris, no ho vaig dubtar gens: volia estudiar Traducció i Interpretació d’anglès i francès, per seguir perfeccionant-los i per seguir viatjant. A primer vaig fer un Erasmus a Nancy (França), a segon vaig fer intercanvi a Portland-Oregon (Estats Units) i a quart vaig fer un semestre a Guildford (Anglaterra). Mentre estudiava, vaig realitzar classes particulars d’anglès a nens petits, em vaig treure el títol de monitora de lleure i vaig ser monitora a l’Esplai l’Agrupa de Molins de Rei. Un cop acabats els meus estudis, vaig treballar d’administrativa a diverses empreses de moda, també a ESADE (al departament d’Executive Education), i finalment a Privalia, on durant 6 anys com a secretària personal dels dos socis fundadors de l’empresa, em vaig contagiar de la seva gran empenta i esperit emprenedor i em van agafar ganes de tenir una petita empresa (gràcies Lucas i J!). La maternitat va ser el detonant que em va fer replantejar-me definitivament la meva vida laboral i amb el suport del meu marit, em vaig posar en contacte amb la Central de Kids&Us. Durant la primera entrevista a Manresa, com a candidata a franquiciada, em vaig enamorar absolutament del mètode, dels materials, de l’equip de Central...vaja, de tot plegat!, així que des d’aquell moment vaig tenir molt clar que volia obrir un centre Kids&Us i empoderar el meu propi fill i el màxim de nens i nenes possible, dins del meu abast. Encara no formes part de la nostra gran família? Vine a veure’ns!

 • Jaime Santos

  Jaime Santos

  SOCI FRANQUICIAT Tinc 46 anys. Vaig estudiar “batxillerat industrial” a Colòmbia, amb l’especialització en climatització; he treballat per diverses empreses, a banda i banda de l’Atlàntic, i actualment tinc el meu propi negoci, com a instal·lador (aire condicionat, calefacció...). També sóc el “manetes” de la nostra acadèmia: arreglo portes, persiana, penjadors, pintura, llums, faig el manteniment de l’aire condicionat...etc. Vaig ser jo qui va proposar a l’Andrea de contactar la Central de Kids&Us. Feia anys que li insistia quan es va decidir a fer-ho! Fa més de 10 anys, vaig instal·lar l’aire condicionat d’un dels primers centres Kids&Us a Barcelona: Kids&Us Les Corts. Després, vaig fer instal·lacions a centres Kids&Us d’Hospitalet de Llobregat, Olesa de Montserrat i Sant Feliu de Llobregat. Va ser així, com vaig començar a conèixer aquest negoci i em vaig adonar que estava creixent com l’escuma! Van ser els franquiciats de Sant Feliu de Llobregat, la Begoña i el Phil, qui ens van animar a unir-nos a l’aventura, i ens van ajudar molt (moltes gràcies companys!), donant-nos consells, i col·laborant amb el primer conte que vam fer a la Biblioteca de Castellbisbal al juny de 2015, dies abans de finalitzar les obres d’adequació del local i d’obrir finalment el nostre centre, i contractar les nostres primeres “teachers” (la Maria, l’Eli i la Natalie), per arrencar el curs 2015-16. I 5 anys després..aquí seguim!

Compartiu-ho >