Kids&Us Castellbisbal

La Setmana Santa s’apropa, és l’hora de les Easter Fun Weeks!

Publicat 28/02/2022 per Andrea Vaquerizo, directora de Kids&Us Castellbisbal

Quan es van acabar les festes de Nadal, semblava que la Setmana Santa quedava molt lluny, però ja és aquí! I això vol dir que a Kids&Us Castellbisbal obrim inscripcions per a les Easter Fun Weeks, els casals temàtics 100% en anglès per a nens i nenes de 3 a 10 anys.

 

Les vacances escolars són una gran oportunitat per seguir aprenent anglès i aquesta Setmana Santa ens ho passarem molt bé amb la temàtica que tenim preparada. Amb Easter Creatures hem preparat una cerca d’ous de Pasqua acompanyats d’animalons de tota mena, serà molt divertit!

 

Aprendrem i ens ho passarem d’allò més bé! Els nens i nenes que vinguin a les Fun Weeks viuran una immersió en l’anglès en un entorn lúdic i diferent durant la setmana. Tenim a punt un munt d’activitats perquè aprenguin l’idioma de la millor manera possible: divertint-se! 

 

Ja podeu reservar la vostra plaça per a les Easter Fun Weeks; només heu de visitar el nostre centre o contactar amb nosaltres. 

 

Recordeu que a Kids&Us Castellbisbal hem adoptat totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per fer del nostre centre un espai segur per a tots. 

 

Easter Fun Weeks a Kids&Us Castellbisbal:

Easter Creatures: de l’11 al 14 d’abril

Compartiu-ho >