Kids&Us Castellbisbal

Aquest any Kids&Us t’ajudarà a recuperar la rutina perduda

Publicat 23/08/2019 per Andrea Vaquerizo, Directora de Kids&Us Castellbisbal

Està a punt de començar el nou curs i, com sempre, a Kids&Us l’estem esperant amb il·lusió renovada. Tenim aquelles pessigolles a l’estómac prèvies al primer dia de curs i unes ganes enormes de tornar a veure les aules plenes de somriures disposats a aprendre.  

Per nosaltres, el final de les vacances d’estiu sempre és el principi d’alguna cosa molt especial i, a més, aquesta vegada ens hem proposat ajudar-vos en l’àrdua tasca de tornar a la rutina del dia a dia. Durant els mesos de maig i juny, Gina Ginger i el seu inseparable amic Charlie Chives es van estrenar a la televisió per acompanyar els més petits al llit. L’hora d’anar a dormir forma part de la rutina diària de totes les famílies, i des de Kids&Us volem ser-hi presents per acompanyar els més petits a descansar les hores necessàries per afrontar un nou dia amb les piles ben carregades. Amb l’acció Dream in English, la Gina i el Charlie viatgen a través del país dels somnis i conviden els nens i nenes a somiar en anglès.  

Podràs veure el nostre espot més especial durant els mesos de setembre (a partir del 10) i octubre als canals Disney Channel i Super 3, entre les 20.00 h i les 21:00 h. I sempre que vulguis al nostre canal de YouTube (https://youtu.be/5wcPTLuX-uo). 

Que sí, que s’acaben les vacances; que els dies ja no són tant llargs, que totes les coses bones s’acaben... Però el refranyer també té expressions fantàstiques per als nous començaments i tot passa per recuperar una rutina, que és vital quan tenim petits a casa.  

Els nostres alumnes tenen el potencial... i nosaltres la fórmula!  

Aquest any la química, present en tots els aspectes de la naturalesa, és el fil conductor d’una nova imatge fresca i clara, que respira modernitat i que és capaç de transmetre que el mètode Kids&Us es basa en fets provats. Tot és ciència! 

A Kids&Us els nadons senten en anglès, els nens juguen en anglès i els adolescents s’impulsen en anglès. Ells tenen el potencial i nosaltres tenim la fórmula per a que aprenguin anglès.  

Bona tornada a la rutina! Bon nou curs! 

Compartiu-ho >