Kids&Us Castellbisbal

Comparteix una experiència única amb el teu fill/la teva filla!

Publicat 01/10/2021 per Andrea Vaquerizo, Directora de Kids&Us Castellbisbal

Apuntar el teu fill/la teva filla a anglès és una decisió important. Estem parlant d’un idioma que pot ajudar-lo a enderrocar fronteres en el futur.

És per això que a Kids&Us Castellbisbal volem convidar-te al nostre centre perquè vegis de primera mà com treballem.

El dissabte 23 d’octubre organitzarem classes demo en les quals podràs descobrir com funciona el nostre mètode d’ensenyament d'anglès:

El mètode Natural English replica el procés d’adquisició de la llengua materna i garanteix un aprenentatge natural i espontani.
La metodologia Kids&Us ha revolucionat les normes de l’aprenentatge de l’anglès, aconseguint mantenir motivats els nens i nenes perquè aprenguin l’idioma.
Una de les nostres prioritats és acompanyar el teu fill/la teva filla en el seu desenvolupament acadèmic i també personal. Per això, treballem amb grups d’alumnes molt reduïts i adaptem els nostres materials a la realitat de cada edat.

Les nostres classes i activitats són 100% en anglès.

L’objectiu final és que els nens i nenes assoleixin les més altes competències comunicatives en anglès i que tinguin confiança per obrir les portes del seu futur. Al cap i a la fi, és l’idioma que els permetrà arribar més lluny.

Vine a veure’ns, observa com aprèn el teu fill/la teva filla i descobreix per què el mètode funciona.

El Demo Day s’organitza per a grups reduïts (5 famílies en el cas de Babies i fins a 8 per a Kids), així que les places són limitades.

Reserva ja la vostra aquí.

No perdeu aquesta oportunitat!

Compartiu-ho >