Kids&Us Castellbisbal

Tornen les Cool Off, les colònies d’estiu de Kids&Us. Inscripcions obertes!

Publicat 01/03/2018 per Kids&Us Castellbisbal

Les vacances d’estiu estan fetes per passar-s’ho bé i per fer nous amics, però a Kids&Us no ens oblidem del nostre objectiu principal: que els nostres alumnes aprenguin anglès.

Les colònies en anglès Cool Off by Kids&Us estan pensades perquè els vostres fills gaudeixin d’una autèntica experiència d’immersió lingüística sense sortir a l’estranger. S’adrecen a alumnes Kids&Us que estiguin cursant el nivell de Marcia o superior, i que hagin nascut entre els anys 2004 i 2010. D’aquesta manera els nostres alumnes podran treure el màxim profit d’una setmana d’activitats i aprenentatge adequats al seu nivell d’anglès.

El Departament Pedagògic de Kids&Us estructura el programa d’activitats de les Cool Off en quatre eixos: lúdic, esportiu, artístic i quotidià, i garanteix la convivència dels alumnes en un entorn 100% en anglès.

Tres allotjaments i una nova temàtica

Aquest estiu estrenem casa a Madrid i arribem per primera vegada al nord d’Espanya, amb una casa de colònies a Cantàbria. A Catalunya continuem al Molí de la Riera, a Sant Pere de Torelló.

Durant les anteriors edicions de les Cool Off, la imaginació ens ha dut per tot el món: hem conegut la tribu dels massais, ens hem divertit amb el carnaval del Brasil i hem viatjat a la Polinèsia, entre d’altres. En aquesta ocasió ens hem proposat conèixer a fons un dels indrets més calorosos i fascinants del planeta: el Gran Desert del Sàhara. Aquest estiu viatjarem amb la nostra caravana a través de dunes infinites, descobrirem tots els secrets que amaga el desert i farem un munt de jocs i activitats per conèixer de primera mà l’estil de vida i la cultura dels seus habitants.

Així doncs les Cool Off ens transportaran a un nou racó del món sense moure’ns d’un entorn que ofereix tot el necessari per aprendre i passar-ho bé. Des de Cantàbria, Catalunya o Madrid, els nostres alumnes posaran en pràctica tot el que han après a Kids&Us durant el curs i viuran una experiència inoblidable.

Trobareu tota la informació sobre les dates i els allotjaments a la pàgina web de les Cool Off by Kids&Us. Si teniu algun dubte, us podeu adreçar al vostre centre.

Inscripcions obertes! (http://www.kidscooloff.com/)

Compartiu-ho >