Kids&Us Castellbisbal

El Nadal més divertit el tenim a les Christmas Fun Weeks de Kids&Us!

Publicat 06/12/2018 per Kids&Us Castellbisbal

L’aprenentatge de l’anglès encara es torna més divertit per Nadal gràcies a les Fun Weeks de Nadal. El Departament Pedagògic de Kids&Us ha preparat divertides activitats per a una setmana plena de la màgia de Nadal. Una manera diferent i divertida de viure les vacances de Nadal.

En aquestes Fun Weeks, els més petits treballaran un anglès de qualitat, ric i ple de matisos a través de jocs, hores del conte, manualitats i cançons, sempre en un entorn ple d’estímuls 100% en anglès.

Què són les Fun Weeks?

Les Fun Weeks són les setmanes temàtiques de Kids&Us que s’organitzen durant els períodes de vacances. A través d’una immersió lingüística total, els infants es diverteixen alhora que aprenen gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us. Les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, tant si són alumnes Kids&Us com si no. S’organitzen grups per franges d’edat, amb 10 alumnes per professor com a màxim, per assegurar el tracte individualitzat per a cada nen i nena i d’aquesta manera optimitzar els resultats i l’aprenentatge de tots i cadascun.

Els vostres fills faran una immersió en l’idioma en un entorn lúdic i diferent durant les vacances de Nadal. La millor manera de continuar aprenent anglès és divertint-se!

Demana més informació al nostre centre Kids&Us i reserva avui mateix la teva plaça per a les Fun Weeks Christmas!

Compartiu-ho >