Kids&Us Castellbisbal

Univers

Descobreix el Fun Day de Kids&Us
Descobreix el Fun Day de Kids&Us

És un fet que l’arribada de la COVID-19 ha canviat molts aspectes de la nostra vida, però no per això hem deixat de preparar les nostres activitats d’estiu amb la màxima il·lusió, per fer que les vacances escolars siguin inoblidables. 

Hem creat nous protocols de seguretat i higiene, i hem adaptat les nostres activitats per garantir que se segueixen totes les mesures que marquin les autoritats sanitàries. Volem seguir oferint un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès.  

Què és un Fun Day?

Es pot concentrar tota la màgia de Kids&Us en mig dia? Sí! Un Fun Day és un matí ple d’activitats exclusives de Kids&Us perquè nens i nenes puguin passar-ho bé mentre aprenen anglès en dies no lectius. Durant aquests matins, els centres Kids&Us s’omplen d’activitats didàctiques, úniques i originals 100 % en anglès, desenvolupades pel Departament Pedagògic de Kids&Us.

Un matí ple de diversió i activitats 100 % Kids&Us:

Un taller de cuina propi, pensat perquè els nens experimentin amb el menjar, tastin nous sabors i descobreixin que cuinar pot arribar a ser molt divertit. I tot en anglès!

  • Jocs en anglès

Jocs adaptats a cada grup d’edat perquè els nens aprenguin anglès mentre s’ho passen bé i practiquen activitats motrius.

L’hora del conte (en anglès, Storytime) és la representació d’una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari, per assegurar que els nens puguin gaudir d’un espectacle en anglès.

  • Crafts

Manualitats destinades a fomentar la imaginació dels nens mentre aprenen vocabulari en anglès. 

En què consisteix?

Kids&Us va més enllà de les aules, i el Fun Day complementa un univers d’activitats ja disponibles durant tot l’any, els dies festius, caps de setmana i vacances.
La finalitat del Fun Day és que els nens puguin continuar estant en contacte amb l’anglès i aprenent durant els dies no lectius, que probablement seran laborables per als seus pares.
El Fun Day és obert a nens encara que no estiguin matriculats a Kids&Us i és una oportunitat única de gaudir de l'aprenentatge de l'anglès i d'activitats amb el segell de qualitat de Kids&Us. 

 

Dades bàsiques

  • Edat: aquesta activitat s’adreça a nens i nenes de 3 a 10 anys, tant si són alumnes de Kids&Us com si no.
  • Nombre de nens per grup: màxim de 8 nens per grup i professor.
  • Calendari i horari: cada centre té el seu propi calendari i horari d’activitats; es poden consultar al centre corresponent.
  • Durada de l'activitat: el Fun Day té una durada de 4 hores.
Compartiu-ho >
Demana'ns informació

Escriu-nos i t'informarem!

Demanar informació
Un matí ple d’univers Kids&Us

Més sobre Kids&Us